konfan va ju mega kul ahhahaha

idga i skolan hade vi fotbollstunering, vi i 8an. gick faktiskt rätt så bra även om vi förloade med 10-0 mot en klass men AHHAHAHA... kom tillslut 4a av 6 klasser. bra jobbat allihopa!
efter det så käka vi o ja va med alla killar o nelly ahhahaah. ähm ah , alla va lite smått snuskiga men det gick haha. på svenskan gjorde vi julsagor o vi va i grupper . det va bahoz hagel ankan o jag i en grupp o vi gjorde den bästa!! hahah. värd kan man säga (h) efter skolan gick vi ut o ja fick låna jontäs vantar så ja kunde göra en snöboll :D så när vi gick lite på skolgården då börjar marco o david kasta snöbollar på mig. sen på en annan tjej natalie så ja ropade att ja skulle hjälpa henne så vi hade snöbollskrig kul som fan! haha , de roliga va att ja inte kände dom innan men nu gör ja :D hahaha.. xd
efter ett jäkla tag gick vi hem o så kom lite till mig o vi kolla på nickelodeon som vanligt (/) sen stack vi till konfan haha , gled hela vägen (H)
på konfan kolla vi på en jätte tråkig film och alla va jätte tysta men ja o lise mest ja :o satt vi o skratta ihäl oss! asså hahaahha! fifan va kul xd så jäkla kul hade vi hahaha xd alla bah , men fanny! hahah (a) tokigt!

efter konfan kolla ja på bonde söker fru , söta allihopa :c
o har kollat på frejas film nu , " gilbert grape" tväär bra! men nu ska ja sova typ

imorgon blir det dans o film på skolan ;) the hela dagen! (H) haha puss nattinuffsan <3 // FANNY

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0